9

Komentari (9)

BigBabo
Klicko
Ideš u veći i jači klub.FM
King_Kenny
...odlican igrac,ide u jos jedan veliki klub,puno srece i hvala za sve,nezaboravni ce ostati oni golovi protiv Barcelone i Evertona...nadam se da ce u Milanu pokazati sav svoj potencijal,nisu pogrijesili sigurno.
AcMilan_rosoneriBosna
Dobar igrač imaće u Milanu veću minutažu i nadam se opravdati je mislim da je odličan potez Milan dovođenje
King_Kenny
@AcMilan_rosoneriBosna ...zao mi sto ide,dao je neke od najvaznijih golova u zadnjih nekoliko godina,ali tesko se izboriti za mjesto pored ovakvih napadaca u Liverpoolu,plus sto Klopp bas ne fura taj sistem sa klasicnim spicem u napadu...Milanu treba takav napadac,a on je i prilicno brz i tehnicki potkovan...nadam se da ce pomoci da se Milan vrati gdje mu je mjesto.
Salence
Nije ništa gotovo,da je sve dogovoreno već bi ugovor bio potpisan.Kad bi informacija bila 100% tačna bilo bi to izvrsno pojačanje za napad Milana,sigurno razlog za slavlje.Znamo da su transferi do samog potpisa uvjek na ledu,labavi,neka ne bude i s njim isti slučaj.Forza Milan!
IvanKing
Evo ja ću u ime Origija zahvaliti King Kenny-u aka Gorilcici Monsooncicu što je poželio puno sreće Origiju u Milanu, de ozbiljno koliki si ti kreten?
King_Kenny
@IvanKing ...j*bo ti pas mater poremecenu i dosadnu,idi se lijeci kretenu.
IvanKing
...Nemoj više odgovarati na moje komentare kretenu, ozbiljno dosadan si više, bježiš i šta, znaju ljudi na portalu da si svjetska budala ...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.