Paratici: Već neko vrijeme pregovaramo s Dybalinim menadžerom

Stara dama vjeruje u Argentinca

Paratici: Već neko vrijeme pregovaramo s Dybalinim menadžerom

Kada je Cristiano Ronaldo stigao u Juventus pojavile su se sumnje da on i Paulo Dybala mogu funkcionistati na terenu u isto vrijeme.

Pa su se vrlo brzo pojavile špekulacije da će Dybala napustiti Juventus. Ipak, kako je vrijeme prolazilo, tako su Dybala i Ronaldo pokazali da itekako mogu zajedno i više se gotovo i ne priča o mogućnosti da Argentinac napusti Torino.

Šta više, Dybala je i dalje okosnica Juventusovog projekta za budućnost.

Paulo Dybala međutim ulazi u posljednje dvije godine ugovora sa Juventusom, a kako su ga prošlog ljeta Manchester United i Tottenham pokušali dovesti u svoje redove, Stara dama ne želi rizikovati i pregovori o novom ugovoru su već počeli - potvrdio je to sportski direktor Fabio Paratici.

"Već neko vrijeme razgovaramo sa Dybalinim menadžerom. On je jako važan igrač za nas. Puno smo uložili u njega, bilo je to kockanje, ali uvijek smo vjerovali da će se isplatiti", izjavio je Paratici.

Potom je Paratici naglasio koliko Juventus vjeruje u Dybalu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Čak smo mu dali i dres s brojem 10. Uvijek smo vjerovali u Paula", poručio je Paratici.

Paulo Dybala igra sjajnu sezonu u dresu Juventusa. Skupio je do sada 41 nastup, postigao 17 golova i upisao 13 asistencija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

demar
Dybalu obavezno sacuvati, svi mogu ici osim njega
2 0
ragge
"Uvijek smo vjerovali u njega" a prosle godine sve dogovorili da ga prodaju i u zadnjem minutu se predomislili, smijesno
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije