Orlovi lete za Katar: Dragan Stojković objavio spisak za Svjetsko prvenstvo, cijela Srbija odahnula!

Otkrio svoje karte

Orlovi lete za Katar: Dragan Stojković objavio spisak za Svjetsko prvenstvo, cijela Srbija odahnula!

Endin Čaušević

Svjetsko prvenstvo u Kataru počinje za manje od deset dana, a selektori reprezentacija koje učestvuju na ovom velikom tamičenju otkrivaju lagano svoje karte. Sada je na red došao selektor Srbije, Dragan Stojković, koji je objavio spisak putnika za Mundijal.

Mnogi selektori odlučili su danas saopštiti spisak igrača koje vode na SP u Katar, a nakon Louisa van Gaala i Luisa Enriquea sada je to uradio i legendarni Piksi.

Selektor Srbije je održao press konferenciju na kojoj je objavio spisak igrača koji će biti dio reprezentacije na predstojećem Svjetskom prvenstvu.

Na spisku se nalazi 26 igrača i Stojković u Katar vodi najjači tim koji trenutno ima na raspolaganju.

Ono što posebno raduje navijače ove reprezentacije jeste činjenica da su na spisku i Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović koji imaju problema s povredama, ali će očito biti spremni za Mundijal zbog čega su navijači Srbije mogli odahnuti.

Golmani: Predrag Rajković, Vanja Milinković Savić, Marko Dmitrović.

Oglasi

Odbrana: Nikola Milenković, Strahinja Pavlović, Miloš Veljković, Stefan Mitrović, Filip Mladenović, Srđan Babić, Strahinja Eraković.

Vezni red: Saša Lukić, Uroš Račić, Nemanja Maksimović, Nemanja Gudelj, Filip Kostić, Sergej Milinković Savić, Andrija Živković, Marko Grujić, Ivan Ilić, Darko Lazović.

Napad: Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Luka Jović, Dušan Tadić, Filip Đuričić, Nemanja Radonjić.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Stojković nije htio ništa mnogo da eksperimentiše i mijenja spisak, a bez poziva na kraju su ostali Erhan Mašović, Matija Nastasić, Aleksa Terzić i Mihailo Ristić.

Srbiju već u prvom kolu očekuje težak izazov jer igraju protiv Braila 24. novembra, a u grupi su još Kamerun i Švicarska.

Top Komentari

Klicko
Želim im da ispadnu bez postignutog gola uz 20 plus primljenih
6 3
Tarik2005
uz vas su Bosanci...#SPORTPRIJESVEGA
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi