22

Komentari (22)

Zaccheroni
Podrska treneru
rodjak
onaj hinjo pocasni predsjednik sve je on kriv,on i njegova svita,a ovaj Gigovic je samo njihov pijun.Borac nema nista sa ovim ako se mi zalimo na sudjenje ne znam sta se javljaju njihovi navijaci.Svi su vidili sta se desilo.Nas kompletan napad pozutio i pocrvenio, po Gigovicu nas napad je igro pogibeljno,to nigdje na svijetu nema
Dudič kažnjen jer je govorio istinu. A Gigović nastavio da sudi u republici srpskoj i naplačuje dnevnice. Pa gdje je tu pravda i poštenje. BRUKA I SRAMOTA.
starmac
DUDA!Opet slobodno reci kada bude onakvo suđenje.JA ću ti se sam javiti i platit ću za tebe kaznu.Neće nas tako zastrašiti i ušutiti.Do UEFE ćemo se tjerati.
lesina
Pa ce vas uefa u 1 ligu federacije vratiti! Sa cim vi bre pretite trebao je 5000 km dobiti za njegovu izjavu al to nije prvi put svaki put kad izgubi drugi je kriv! Pokrij te se po usima sredina tabele je vas domet i to je jedina istina Borac je velika institucija za Velez trenutno tako da pokrij se po glavi i vozdra !
Objektivnost
Prijeratni Borac,e to je bio klub a ovo sad je korida.
Asim
Vi u SPORTSPOR ZASTSE IZBRIASLI MJ KOMENTAR NEK VA JE SRAM
Cataluna
Mozda zato sto je napisan klinastim pismom
Asim
DA VAS PITAM NISE SERETNI DA IMAMO SA NASIH DIJELOVA BEST FUDBALERA U SVIJETU LUKU MODRICA U TENISU NOVAKA DOKOVICA.
Asim
Ja volim Moj Velez I Borac iz Bank Luke. Vi Novi Koji ste u Fudbalu neznam da objasnim .STARA JUGOSLAVIJA -NASTALE TE DRZAVE BOSNA I HERCEGOVINA ,SRBIJA,HRVASKA,SLOVENIJA,CRNA GORA ,MAKEDONIJA SAD I KOSOVO STA SMO DOBILI DA SE MRZIMO I UBIKAMO.ZVIJEZDA DOLAZI U MOSTAR IDEMO DA GLEDAMO DZAJCA,ACIMOVICA I OSTALE,PARTIZAN -VUKOTICA,PREKAZIA,VOKRIA ,DINAMO -KRANJCARA I OSTALE,OLIMPIA -OBLAKA,POPIVODU ,BORAC -ABIDA KOVACEVICA I SVE OSTALE ,HAJDU BULJANA,,ZUNGULA,PERU NADOVEZU I SVE OSTALE.U VELEZU PRINCA SA NERETVE,KULJU,MARU. MOJA BRACO TO SU OVA ****A POLITICARI URADILI DA SE MRZIMO. MOLIM SVE GRADJANE BIVSE JUGE I TIH NASTALIH DRZAVA KAKO DA IH NAZOVEM OBICNA NULA.DA NAVIJAMO KOREKTNO ZA SVE TIMOVE GDJE GOD IGRAJU IZ BIVSE JUGE. HVALA PODRZIMO PRIJATELJSTVO.
Zaccheroni
Haj razligu i ponovi prvi osnovne
Brazuka
hamsik
nemozetako
puno je 500KM, trebaju njemu dati milju sto je javno jasno i glasno rekao istinu
Fk1921
Izbacite seljacinu i davno ugaseni klub iz vrapcica u nizi rang. Kako su usli u pl poceli su sa namjestanjima i kradjom
JedanVamo81
Hijaa smradovi sa sugavice. Dajte igracima plate pa pricajte
tuner
seljacina ti seku, a i ja mu se pridruzim smradu grbavički. grbavica ti je i za ove vrapcice kao pripyat.
rodjeni95
Znam da vam je krivo sto je Velez tu opet i sto nema naguzivanja. Nije ti ovo Tana i Pika jarane, a platu spremite pa pricaj nesto seljoberu.
user1604155860
Kako vas nije boga strah vi iz HSK ZRINJSKI istjerali ste ljude sa njihovog ognjista Puska a i tenkoma I sada takvi komentari znajte ima boga oteto je prokleto
Objektivnost
Reče navijač Selje koji bi bio domaćin u Hađićima da se ne potpisa Dejtonski sporazum.
Dena33
Mrs ****a kriminalna
JedanVamo81
Savez napolje!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.