Duraković: Respektujemo Olimpik, očekuje nas teška utakmica

Šef struke NK Iskra za SportSport.ba

Duraković: Respektujemo Olimpik, očekuje nas teška utakmica

Samir Mlaćo

Pobjeda u Bihaću (1:2) donijela je pozitivnu atmosferu u redove NK Iskra.

 Plavi sa Jaklića konačno su sa gostovanja donijeli bodove, pa sada mnogo lakše dočekuju posljednja dva kola prvog dijela sezone.

U subotu će pokušati potvrditi bodove iz Bihaća u duelu sa sarajevskim Olimpikom. Sarajlije su svakako favoriti, što pokazuje situacija na tabeli, ali i mnogo kvalitetniji igrački kadar.

Ipak, iznenađenja u Prvoj ligi FBiH dešavaju se skoro svako kolo, pa se u Iskri nadaju da će se novo desiti sutra na njihovom stadionu.

"Očekuje nas teška utakmica. Dolazi nam ekipa koja se bori za ulazak u Premijer ligu, a mi nakon pobjede u gostima nad ekipom Jedinstva smo vratili samopouzdanje i popravili malo realizaciju. Respektujemo Olimpik, imaju dobru ekipu, ali ja se nadam jednoj dobroj utakmici i pozitivnom rezultatu. Momci su dobro radili i spremali se za ovu utakmicu, te ovim putem pozivam sve navijače da dođu i podrže nas u ovom veoma važnom meču", kazao je šef struke NK Iskra Salim Duraković, koji je proteklih dana boravio u Nyonu (Švicarska) u sklopu programa za dobijanje UEFA PRO trenerske licence.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Meč između Iskre i Olimpika igra se sutra na stadionu Jaklić sa početkom u 13:30 sati, a u redovima Iskre nadaju se dobro ispunjenim tribinama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi