Đurić cilja visoko: Bira između dvije jake lige

Napokon priznao gdje želi igrati

Đurić cilja visoko: Bira između dvije jake lige

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Milan Đurić ovog ljeta će najvjerovatnije napustiti redove Cesene.

Đurić je zablistao u dresu BiH na Kirin kupu u Japanu i vodio je našu reprezentaciju do trofeja. Svojim partijama skrenuo je pažnju mnogih evropskih klubova, a ovog ljeta će najvjerovatnije napustiti Cesenu.

Iako se dosta priča o tome da bi Đurić karijeru mogao nastaviti u Grčkoj, čini se da bh. napadač ima drugačije planove.

"Minula sezona je bila dosta dobra, mada je moglo i bolje. Cesena je moj dom, ali moram priznati da razmišljam o novoj avaturi u mojoj karijeri. Volio bih igrati u Njemačkoj ili Engleskoj. Imam 26 godina i osjećam da je vrijeme da napravim taj korak", rekao je Đurić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Đuriću nije želja samo da se okuša u Njemačkoj ili Engleskoj, već je dodao za italijanske medije da mu je najveća želja da s reprezentacijom Bosne i Hercegovine zaigra na Svjetskom prvenstvu 2018. godine u Rusiji. Nadamo se iskreno da će se njegova želja ostvariti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi