Dušan Bajević se nije pojavio na sjednici Izvršnog odbora NS BiH

Iako se raspravljalo o njegovom izvještaju

Dušan Bajević se nije pojavio na sjednici Izvršnog odbora NS BiH

S. Mlaćo

U toku je sjednica Izvršnog odbora NS BiH.

Glavna tema naravno je selektorska križaljka, pa će na sjednici biti analiziran izvještaj selektora naše nogometne reprezentacije Dušana Bajevića, te njegovih pomoćnika.

Zvuči pomalo nevjerovatno da se Bajević nije pojavio na sjednici na kojoj je trebao biti analiziran njegov rad. Ova informacija potvrđena je za SportSport.ba.

Bajeviću je mandat istekao, pa ćemo u narednom periodu dobiti novog selektora.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Špekuliše se o brojnim imenima, a danas bi čelnici krovne kuće bh. nogometa trebali utvrditi i kriterije za izbor novog selektora, te osnove razgovora sa kandidatima.

Javnost nestrpljivo očekuju ko će našu selekciju predvoditi nakon godine za zaborav.

Top Komentari

Fk1921
Ni ne treba
6 0
Sta se ima pojavljivati, s**** nas je u Ligi nacije, a mogli smo barem biti na tabeli u nasoj grupi ispred Poljske, da nismo u Zenici izgubili od poljaka sa 2 : 1, da bi kasnije ispali u barazu od Sjeverne Irske, jer gospodin Bajevic nije pripremao igrace za penale prije utakmice sa Sjevernom Irskom.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi