Iz Saveza poručili: Bez publike na mečevima reprezentacije

U skladu s odlukama Kriznog štaba

Iz Saveza poručili: Bez publike na mečevima reprezentacije

Admin Čaušević

Omladinske i seniorske reprezentacije BiH će u narednih desetak dana odigrati nekoliko mečeva u Sarajevu.

Iz NFSBiH su saopštili kako će se utakmice igrati bez publike u skladu s odlukama Kriznog štaba Kriznog štaba Ministarstva zdravlja FBiH, kao i Kriznog štaba Kantona Sarajevo.

"A reprezentacija Bosne i Hercegovine će 12. novembra u 18:00 sati na stadionu „Asim Ferhatović-Hase“ odigrati prijateljski meč sa Iranom, dok će 18.11. u 20:45 na „Grbavici“ u okviru UEFA Lige nacija dočekati selekciju Italije. Osim seniora, „U-21“ reprezentativci naše zemlje će se 17.11. u 18:15 sati na „Koševu“ sastati sa Belgijom u susretu kvalifikacija za EURO 2021.

U skladu sa odlukama Kriznog štaba Ministarstva zdravlja FBiH, kao i Kriznog štaba Kantona Sarajevo, koje se tiču ograničenog prisustva ljudi na događajima koji se organizuju na otvorenom prostoru, ovi mečevi će biti odigrani bez prisustva publike.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

U cilju prevencije širenja korona virusa, NS/FS BiH nastavlja da prati preporuke i odluke nadležnih zdravstvenih ustanova, te koordinirano djeluje sa kriznim štabovima na svim nivoima vlasti i vladinim institucijama u Bosni i Hercegovini", navodi se u saopštenju.

Top Komentari

Hamza123456789
Nije već ste vi uzeli dovoljno para od utakmica sa Irskom i Holandijom sad vam ne treba.Al kad bude trebalo ko curice cete kmecit sto nece niko kartu uzeti.
4 0
Slobodas
Savez napolje , mafija napolje !
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti