Milan pokušava kupiti Tadića, objavljeni svi detalji ponude

Neophodan im kreativac

Milan pokušava kupiti Tadića, objavljeni svi detalji ponude

E. Škorić

AC Milan planira dovesti pojačanja ovog ljeta, a jedna od meta je srbijanski reprezentativac Dušan Tadić.

Rossoneri su ostali bez nekih važnih igrača, prije svih Gianluigija Donnarumme i Hakana Calhanoglua, kojima je istekao ugovor pa su odlučili da se pridruže PSG-u, odnosno Interu.

No, slavni klub sa San Sira radi na dovođenju kvalitetnih igrača s kojima će zaigrati Ligu prvaka nakon dugo godina, ali i sa kojima će napasti sami vrh italijanske Serije A.

Italijanski novinar Daniele Longo tvrdi da Milan pregovara s Ajaxom oko dovođenja Tadića i spreman je da igraču ponudi trogodišnji ugovor uz četiri miliona eura godišnje koliko bi pripalo ofanzivcu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ajax nije spreman da proda svog kapitena, ali spremni su da pregovaraju i za oko 15 miliona eura odrekli bi se Tadića, pa ostaje da se vidi je li Milan dovoljno zagrizao da plati tu odštetu za iskusnog nogometaša.

Bivši igrač Vojvodine, Groningena, Twentea i Southamptona je prošle sezone u dresu Ajaxa odigrao 51 utakmicu i postigao je 22 gola uz 26 asistencija te je bez sumnje jedan od najboljih igrača tima iz Amsterdama.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti