Sve se promijenilo tokom noći: Krunić neće u Fenerbahce, već pravi potpuno neočekivan transfer!

Milan odbio Turke

Sve se promijenilo tokom noći: Krunić neće u Fenerbahce, već pravi potpuno neočekivan transfer!

Admin Čaušević

Sapunica oko odlaska Radeta Krunića se nastavlja. Bh. reprezentativac više nije u planovima Stefana Piolija i samo je pitanje koja će biti njegova naredna destinacija.

"Realnost je da je bolje za njega i za nas da on u ovom trenutku nađe drugi klub", rekao je Pioli pred utakmicu Milana protiv Empolija.

"Apsolutno je netačno da je Krunić sam sebe izbacio iz ekipe. Ja sam taj koji je napravio izbor i vidio sam da njegov odnos nije kao ranije", dodao je iskusni trener.

Izjave koje su jasan znak da je bh. reprezentativac otpisan u Milanu te da će narednih sedmica pronaći novi klub.

Činilo se da je to Fenerbahce, ali su Rossoneri odbili ponudu turskog kluba prvenstveno jer su nezadovoljni načinom na koji su svemu Turci pristupili.

Oglasi

Fener je dogovorio platu s Krunićem u iznosu od tri miliona eura godišnje, ali nikako nije spreman platiti cifru od 5 do 7 miliona za igrački karton iskusnog veznjaka.

Tokom noći je došalo i do promjena pošto su prema informacijama portala MilanNews i ostali klubovi počeli da se uključuju u situaciju.

Uspostavljeni su kontakti sa Al-Shababom, saudijskim klubom kojeg sa klupe još uvijek predvodi Igor Bišćan iako se već sedmicama priča o njegovom otkazu.

Saudijci su spremani platiti Milanu, ali i Kruniću ponuditi odličan novac, međutim upitno je koliko je Fočak zagrijan za transfer u "novu obećanu zemlju" za fudbalere.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Blagi interes su počeli da pokazuju klubovi iz Rusije i Grčke, pa će Fenerbahce morati požuriti ukoliko zaista u svojim redovima želi bh. reprezentativca.

Krunić je sezonu u Milanu počeo kao starter, međutim u međuvremenu je došlo do nezadovoljstvo pa je samo pitanje dana kada će biti okončana njegova avantura na San Siru.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Meha78
Realno čovjek igra non stop ali ga ni po čemu ne vidim kao klasu,sta on ima kao fudbaler, sta ga krasi po čemu je poznat ?
1 0
Gr0hot
Smoriste sa krunicem i fenerom
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi