Dječak sa snimka danas je istinski 'ubica': "Kakav šljam vodi naše klubove"

Navijači u nevjerici

Dječak sa snimka danas je istinski 'ubica': "Kakav šljam vodi naše klubove"

Midhat Šljivak

Svijet fudbala doslovno je preko noći čuo za ime Dušan Vlahović.

Mladi fudbaler iz Srbije eksplodirao je u dresu Fiorentine, a fenomenalni nastupi donijeli su mu transfer u Juventus vrijedan više od 70 miliona eura.

Da će biti veliki fudbaler Dušan je pokazivao još od malih nogu. Snimci s terena na kojim dominira protiv vršnjaka pojavili su se nedavno i bio je to nagovještaj vrhunske karijere.

Međutim, mnogi ljubitelji fudbala u Srbiju u nevjerici su jer je jedan ovakav talenat prošao neopaženo od strane klubova u Srbiji.

"Kakav šljam vodi naše klubove pa nisu prepoznali ovakav talenat. Mamiću ovakav igrač nikad ne bi prošao neopaženo. Prodao bi ga barem za 25 miliona eura", jedan je od komentara na ovaj snimak.

Vlahović je postao najmlađi profesionalac i strijelac u historiji Partizana, ali ga je beogradski klub na apsolutno iznenađenje svih odlučio prodati u Fiorentinu s nepunih 18 godina.

Viole su fenomenalnog fudbalera dobile za nešto manje od dva miliona eura. Kupovina im se isplatila, Vlahović je stasao u Firenci, imao je brutalne partije i došao je do velikog transfera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sjajno je krenuo i u Juventusu gdje je u tri susreta postigao dva gola.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi