Ranieri u tunelu čekao Allegrija, a Italija bruji o onome što mu je priredio Dušan Vlahović

Tako se to radi

Ranieri u tunelu čekao Allegrija, a Italija bruji o onome što mu je priredio Dušan Vlahović

Endin Čaušević

Juventus je sinoć na Allianz stadionu pobijedio Cagliari sa 2:1 u 12. kolu italijanske Serije A, a u centru pažnje ponovo je Dušan Vlahović koji je svojim potezom pred početak meča ugodno iznenadio javnost u Italiji.

Stara dama je uspjela da dođe do veoma važna pobjede jer je s nova tri boda preuzela trenutno lidersku poziciju na tabeli jer Inter igra večeras svoju utakmicu protiv Frosinonea.

Utakmica na Torinu u prvom poluvremenu nije ponudila Bog zna kakav fudbal, ali u nastavku je Juve došao do pobjede. Golove za domaći tim postigli su Bremen i Rugani, a s druge strane konačnih 2:1 postavio je Dossena.

Iako se nije upisao u listu strijelaca Dušan Vlahović se našao u centru pažnje nakon susreta jer su svi zapazili njegov potez pred početak utakmice.

Vlahović je susret počeo s klupe, ali dok je išao ka terenu u tunelu je vidio kako stoji iskusni Claudio Ranieri, te je odlučio da mu priđe i pozdravi ga što su kamere snimile, te je taj potez Srbina oduševio javnost.

Oglasi

Napadača Juventusa pohvalili su zbog tog sjajnog poteza poštovanja prema iskusnom treneru, a pored Vlahovića jedini koji je još to uradio bio je Federico Chesa.

Image

Inače, Ranieri se zadržao u tunelu jer je čekao Massimiliana Allegrija kako bi ga pozdravio i poželio mu sreću. Iskusni trener je pokazao zbog čega je jedan od omiljenih u svijetu fudbala, a ovakve sitnice to najbolje pokazuju.

Ranieri je na kraju dočekao Allegrija i imali su zaista srdačan susret, a kamera je i tu uspjela da zabilježi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Image

Na kraju je Allegri imao mnogo više razloga za zadovoljstvo jer je Juventus uspio da dođe do pobjede, dok je Cagliari napustio Torino poražen.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

exampLe.
Je li vi drkate na Vlahovica ili sta?
1 0
vence
Pa eo i Chiesa se pozdravio
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi