Od Dušana Vlahovića željela je samo jednu stvar, a Srbin je to shvatio dok ju je ugledao

Video objavila na TikToku

Od Dušana Vlahovića željela je samo jednu stvar, a Srbin je to shvatio dok ju je ugledao

Endin Čaušević

Dušan Vlahović važi za jednog od najpoželjnijih neženja u italijanskom fudbalu, a djevojke na utakmicama na sve načine pokušavaju da dobiju pažnju srbijanskog napadača. Jedna od njih je u subotu imala samo jedan cilj kada je vidjela Vlahovića, a Srbinu je bilo odmah jasno šta se tu dešava.

Vlahović nije bio previše omiljen u Juventusu nakon što je stigao iz Fiorentine početkom 2022. godine jer se nije proslavio svojim igrama, no ove sezone je to druga priča jer je konačno "proigrao".

Juventus je za vikend igrao na svom terenu protiv Verone i uspio je da slavio sa minimalnih 1:0, a u centru pažnje nakon meča ponovo je bio Vlahović.

Vlahović svojim izgledom oduševljava ženski dio publike i često možemo vidjeti djevojke kako dozivaju srbijanskog napadača, a čak je dobio i status jednog od najpoželjnijih neženja u italijanskom fudbalu.

I ovog vikenda gledali smo zanimljive scene na Allianz stadionu u Torinu kada su se igrači Juventusa pojavili pred početak utakmice protiv Verone.

Oglasi

Jedna od navijačica koja je bila na tribini snimala je njihov dolazak, a kada je ugledala Vlahovića imala je samo jedan cilj.

Ona je pružila ruku igračima Juventusa i neki od njih su je ispoštovali i pozdravili, no trenutak kada je ugledala Vlahovića je za nju bio sve ono što je čekala.

Vlahović ju je ugledao i čuo kako ga doziva, a potom se nasmijao i pružio joj ruku. Koliko je ona bila oduševljena pokazao je video kojeg je objavila jer je susret s Dušanom prikazala kroz usporeni snimak uz poruku: "Volim te Dušan Vlahović".

Potražite više informacija na temu Serie A:

@evelyndigiacomo

ti amo #dusanvlahovic9

♬ original sound - CAPCUT TEMPLATES - trending templates🔥

Srbijanski napadač je i na taj način oduševio javnost jer je pokazao da nije bahat ni hladnokrvan i da pokušava ispoštovati fanove što više može, a ženski dio publike je kod njega čini se posebno "privilegovan".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi