Dušan Vlahović zamalo izbačen iz kuće, u posljednji čas izmirio dugovanja?!

Mediji u Toskani pišu

Dušan Vlahović zamalo izbačen iz kuće, u posljednji čas izmirio dugovanja?!

E. Škorić

Srbijanski reprezentativac Dušan Vlahović proživljava teške momente nakon što je odbio da produži ugovor s Fiorentinom.

Prije par sedmica je predsjednik Fiorentine Commiso rekao da Vlahović ne želi da produži ugovor, zbog čega su navijači bijesni i plaše se da će izgubiti najboljeg strijelca ekipe.

Većina navijača u Firenci uvjerena je da odbija produžiti ugovor jer je spreman da pređe u redove Juventusa, kluba kojeg većina Toskanaca prezire. Vlahović je izviždan nakon očajnog izdanja Viola i poraza u Veneciji.

U nedjelju Fiorentina dočekuje Cagliari i vjeruje se da će dio navijača ponovo da izvrijeđa Vlahovića, mada se priča o tome da će klub s onim najvatrenijim pristalicama pregovarati kako bi se suzdržali vrijeđanja svojih igrača.

Sada se pojavila i vijest da Vlahović umalo nije istjeran iz kuće. On mjesečno plaća 5500 eura za najam kuće, a navodno je kasnio sa plaćanjem rente i ostalih računa i ljudi koji održavaju vilu, pa je bio pred izbacivanjem.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U posljednji čas je navodno reprezentativac Srbije izmirio dugovanja, pa nije morao da mijenja apartman, ali sve ovo je itekako čudno s obzirom da je objavljeno u toskanskim medijima baš u trenucima kada je najviše kritikovan od strane navijača.

Ukoliko u nedjelju postigne gol protiv Cagliarija, mogao bi smiriti tenzije navijača, ali prelazak u redove Juventusa svakako mu ne bi oprostili.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi