Novi ugovor za Vlahovića uz odštetnu klauzulu od 80 miliona eura

Fiorentina se "zaštitila"

Novi ugovor za Vlahovića uz odštetnu klauzulu od 80 miliona eura

E. Škorić

Srbijanski napadač Dušan Vlahović će potpisati novi ugovor sa Fiorentinom.

Vlahovića traže italijanski velikani poput Juventusa i Milana, ali reprezentativac Srbije će potpisati trogodišnji ugovor s Violama.

On bi prema novom ugovoru trebao da dobija čak šest miliona eura po sezoni, a ugovor će biti produžen do ljeta 2025. godine.

U ugovoru će Fiorentina da se "zaštiti" pa će biti ubačena klauzula od 80 miliona eura. Dakle, klub koji bude želio Vlahovića može da ga dovede samo ako palti spomenuti iznos.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vlahović je u dosadašnjem toku sezone već postigao šest golova, četiri u Seriji A i dva u Kupu Italije.

Top Komentari

King_Kenny
...bolje im je da su ga prodali ako je stvarno nudjeno 60 miliona za njega...lik je "one season wonder" bas kao i Luka Jovic...sljedece sezone ga niko nece htjeti ni za 20 miliona...
1 2
denimen9
Za dvije godine Jovic i Vlahovic u špicu Reala, a dobrile!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije