Odao ga jasan trag! Šta će mu reći Srbi? Vlahović uradio ono što radi veliki broj muslimana!

Sve se najbolje vidjelo na meču protiv Empolija

Odao ga jasan trag! Šta će mu reći Srbi? Vlahović uradio ono što radi veliki broj muslimana!

Admin Čaušević

Dušan Vlahović je nastavio sa odličnim partijama. U duelu protiv Empolija je zabio novi gol, ali je meč napustio bijesan, prvenstveno nezadovoljan suđenjem pošto je Stara dama remizirala 1:1. Međutim, jedan drugi detalj je privukao pažnju.

I dok je bijesan uz određene psovke odlazio u svlačionicu mnogi su primjetili crveni krug na vrhu Vlahovićevih leđa.

Prema svemu sudući izgleda da je i Vlahović obavio hidžamu, odnosno terapiju koja služi kao alternativno liječenje.

Hidžama je veoma popularna među muslimanima i mnogi pripadnici islamske vjeroispovijesti je radi zdravstvenih razloga reodvno primjenjuju.

Posljednjih godina sve je ćešća pojava i među sportistima. Tako je isti proces znao obaviti i Cristiano Ronaldo po dolasku u Al Nassr prošle godine.

Oglasi

Sluteći prema tragu na vratu istu stvar odlučio je obaviti i Vlahović pa je to možda jedan od razloga njegove fantastične forme u posljednje vrijeme.

Na posljednja meča Serije A Vlahović je zabio šest golova što je dovoljan pokazatelj da da opet podsjeća na svoje najbolje dane.

Krug na vratu je jasan znak da je Vlahović obavio hidžamu

Inače, hidžama je korisna za spotiste jer eliminiše toksine, pospješuje oporavak, pojavača snagu prilikom fizičke aktivnosti i čini tijelo opuštenijim.

Dugo godina je ova metoda liječenja koja uglavnom služi za pročišćavanje krvi i proširivanje vena koje omogućuju bolju cirkulaciju bila vezana isključivo za arapski i muslimanski svijet, međutim posljednjih godina je postala univerzalna pojava.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Karim Benzema je bio taj koji je na neki način probio led među slavnim fudbalerima, a poslije čega su počeli da ga slijede i ostale svjetske zvijezde.

Posljednji u nizu je srpski reprezentativac Vlahović kod kojeg su rezultati i više nego učinkoviti jer Srbin u 2024. djeluje zaista dominantno.

Oglasi