Objava Juventusa na Twitteru dala odgovor da li će Dušan Vlahović potpisati za Real Madrid

Zna se šta im je bio cilj tog videa

Objava Juventusa na Twitteru dala odgovor da li će Dušan Vlahović potpisati za Real Madrid

Endin Čaušević

U španskim medijima pojavile su se jutros informacije da bi srbijanski napadač Dušan Vlahović posljednjeg dana zimskog prelaznog roka mogao napraviti transfer karijere i potpisati za Real Madrid, ali objava Juventusa na Twitteru dala je jasan odgovor na to špekulacije.

Vlahoviću nije strano da u posljednjim momentima prelaznog roka mijenja klub jer je to uradio prije godinu dana kada je iz Fiorentine prešao u Juventus za 82 miliona eura.

Međutim, mnogi smatraju da srbijanski napadač još uvijek nije opravdao očekivanja u dresu Stare dame. Nakon problema u kojima se Juve našao počelo se špekulisati da pojedini prvotimci žele da napuste klub, a listi je bilo i Vlahovićevo ime.

No, prethodnih dana nije bilo nikakvih konkretnih vijesti oko Vlahovića zbog svega su svi jutros bili iznenađeni kada su pojedini španski mediji objavili da je on na meti Real Madrida.

Vlahović je navodno agentu poručio da je transfer u Real Madrid glavni cilj i da prihvati bilo kakvu šansu koja se pojavi za eventualni odlazak u kraljevski klub.

S druge strane i Real je u problemima s napadačima jer je Karim Benzema jedini izbor Carlu Ancelottiju zbog čega špekulacije oko eventualno dolaska Vlahovića u ovaj klub nisu bile uopšte besmislene.

Ipak, nakon svega čini se da je Juventus na vrlo jednostavan način demantovao sve navode oko eventualnog odlaska Vlahovića, a to su uradili objavom na Twitteru.

Juventus je objavio video s današnjeg treninga Stare dame i u centru pažnje bio je upravo Vlahović, a mnogi smatraju da su iz Stare dame na taj način jasno dali do znanja svima da srbijanski napadač neće nigdje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Do kraja prelaznog roka ostalo je još nekoliko sati i naučili smo da je u fudbalu sve moguće, ali čini se ne i odlazak Vlahovića u Real Madrid ovog januara.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi