Odlaskom u Juventus napravio veliku grešku, ali Vlahović će danas ostvariti transfer života

Stiže "bomba" iz Španije

Odlaskom u Juventus napravio veliku grešku, ali Vlahović će danas ostvariti transfer života

E. Čaušević

Posljednji dan janarskog prelaznog roka će nam sigurno donijeti mnoga uzbuđenja, a već sada su se pojavile špekulacije koje su mnoge iznenadile. Posebno se to odnosi na srbijanskog napadača Dušana Vlahovića koji bi mogao napraviti neočekivan transfer i napustiti Juventus do ponoći.

Vlahović je prije godinu dana stigao kao veliko pojačanje u Juventus iz Fiorentine, a Stara dama platila ga je čak 82 miliona eura, no on još uvijek na Allianz stadionu nije uspio da ispuni očekivanja.

Iako je u Juve došao tek prije godinu dana već mjesecima se špekuliše da bi Vlahović mogao da napusti ovaj klub. Povezivao se nedavno s Arsenalom i Bayernom, ali konkretnih ponuda na adresu Stare dame nije bilo.

I kada se očekivalo da će Vlahović sigurno ostati u Juventusu barem do kraja ove sezone pojavile su se nove špekulacije italijanskih i španskih medija koje su iznenadile fudbalsku javnost.

Naime, pojedini mediji u Španiji i Italiji objavili su jutros da bi Vlahović posljednjeg dana januarskog prelaznog roka mogao napraviti transfer karijere jer je interes za njega navodno pokazao Real Madrid, ali i on sam je svog agentu poručio da na sve načine pokušava da završi taj transfer.

Iako je Carlo Ancelotti prije nekoliko dana poručio da Real neće dovoditi pojačanja ove zime čini se da su se u kraljevskom klubu predomislili.

Oglasi

Realu je potreban još jedan napadač jer je Karim Benzema jedini izbor na toj poziciji, a navodno Florentino Perez će pokušati do ponoći dovesti Vlahovića što bi sigurno bila prava "bomba" posljednjeg dana prelaznog roka.

U Realu smatraju da transfer Vlahovića neće biti komplikovan zbog svih problema u kojima se Juventus nalazi, te da će srbijanski napadač i sam forsirati odlazak u Madrid jer je to ponuda koja se ne dobija tako često.

Jasno je da Benzema ne može cijelu sezonu igrati u vrhunskoj formi i cijeli tim nositi na leđima kao protekle sezone, te mu žele u Realu olakšati posao, a dolazak Vlahovića sigurno bi bila odlična stvar za Kraljeve.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Istina je da Real Madrid ima od napadača još i Mariana Diaza, ali je Ancelotti još davno otpisao ovog napadača koji već nekoliko sezona skoro nikako da ne igra, no odbija odlazak iz kluba.

Očekuje se da će Real u narednim satima poslati zvaničnu ponudu za Vlahovića, a bit će zanimljivo vidjeti kako će u Juventusu reagovati i da li će biti spremni da puste srbijanskog napadača u kraljevski klub.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Galacticosi
Bilo bi top pojačanje za RM
1 9
Vlahović je klocina teška
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi