Dušan Vlahović postigao dogovor s velikanom, dobit će 40 miliona eura

Srbin seli u Torino

Dušan Vlahović postigao dogovor s velikanom, dobit će 40 miliona eura

E. Škorić

Srbijanski reprezentativac Dušan Vlahović definitivno neće ostati u Fiorentini.

Vlahović je u sjajnoj formi i jučer je to potvrdio s hat-trickom protiv Spezije, ali ni ti golovi, osam ukupno u Seriji A, ne pomažu mu da dobije poštovanje navijača Fiorentine.

Naime, one najstrastvenije pristalice Viola protiv su Vlahovića već neko vrijeme jer on odbija da produži ugovor s klubom i uveliko je već zakoračio u Torino.

Tuttosport tvrdi da će kao slobodan igrač preći u Juventus na kraju sezone i da će primati platu od osam miliona eura po sezoni, odnosno da će za pet godina ugovora dobiti 40 miliona.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vlahović je prethodno odbio potpisati najveći ugovor u povijesti Fiorentine jer je bio zainteresovan za prelazak u nekog od velikana, a Juventus je dobio bitku sa ostalim gigantima poput Milana i Intera.

Navijači Fiorentine i Juventusa se ne podnose odavno, baš iz razloga što je dosta sjajnih igrača iz Firence otišlo u Juventus za malu ili skoro nikakvu naknadu.

Promo

Top Komentari

user1601076490
Lik ima ugovor do 2023 kakve vi nebuloze piste jbt.
5 0
karlhajncbrazzzo
Jel Srbin ili je Srbijanac? Niste ni vi načisto, priznajte.
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi