Novo poniženje za Vlahovića, ono što mu navijači Fiorentine rade postaje nehumano

Omražen postao preko večeri

Novo poniženje za Vlahovića, ono što mu navijači Fiorentine rade postaje nehumano

E. Škorić

Srbijanski reprezentativac Dušan Vlahović preko noći je postao omražena ličnost u Firenci.

Iako je svojim golovima najprije postao omiljen, ubrzo su ga navijači Fiorentine uzeli na zub i to zbog toga što odbija novi ugovor s klubom.

Možda nije to zaslužio, ali Vlahović je trenutno persona non grata, a to su mu navijači ovog italijanskog tima još jednom dokazali.

Naime, nakon poraza od Lazija u Rimu s 1:0 u srijedu, igrači Fiorentine otišli su da pozdrave svoje navijače, dok je Vlahović jedini krenuo prema svlačionici. Kasnije se ispostavilo da su mu navijači rekli da može da ide i da on nema potrebe da ih pozdravlja.

To mu je saopšteno prijetećim tonom, rečeno mu je da se neće dobro provesti i da ide u svlačionicu. Na kraju je Srbinu ostalo samo da spusti glavu i da ode na suprotnu stranu, dok je ostatak igrača "slušao lekciju" pred navijačima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vlahović odbija produžiti ugovor unatoč velikim naporima Fiorentine i navodno će potpisati za Juventus koji mu je spreman dati šest miliona eura po sezoni na ljeto.

Bivši igrač Partizana je ove sezone u dresu Fiorentine odigrao 10 mečeva u Seriji A i postigao je pet golova uz jednu asistenciju te je prvi strijelac tima.

Promo

Top Komentari

rocccavela
kakav naslov, ko da mu svinjece glave bacaju pred kucu...
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi