Juventus se dvoumi između Vlahovića i Icardija

Dvojba za Allegrija

Juventus se dvoumi između Vlahovića i Icardija

S. Grebović

Nakon vrlo razočaravajuće sezone, čelnici Juventusa su se već bacili na sklapanje tima za novu sezonu.

Juventus je nakon punih devet godina ostao bez titule u Seriji A. Osvajanje Kupa Italije i na jedvite jade izboren plasman u Ligu prvaka i ispadanje iz iste u osmini finala nikako ne mogu zadovoljiti ukuse pristalica Bianconera.

S toga se traže nove opcije u ekipi.

Talijanski Tuttosport jutros na svojoj naslovnici donosi fotografije Dušana Vlahovića i Maura Icardija kao glavne kandidate za novu devetku Juventusa za narednu sezonu.

Juventus na čelu sa povratnikom Massimilijanom Alegrijem juri napadača koji će morati na svojim plećima da ponese dosta toga u narednoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pitanje je šta će biti sa Alvarom Moratom, koji je na raskrsnici između povratka u Atletico i ostanka u Torinu.

Ikardi je u ovom trenutku najbliži, ali i Vlahović ima solidne šanse, dok se kao jedina preostala alternativa spominje Arkadius Milik iz Marseillelea.

Top Komentari

AmarSahin
Kakve ba dvojbe? Pa treba samo pogledati koliko je Icardi zabio golova u dosta slabijoj ligi a koliko je Vlahović zabio sa možda i najlošijim timom u Seriji A
4 0
Mowzilla
Vlahovic definitivno, Icardi je shinterski papucar koji ne moze ni do hale bez zene...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi