Ovo nema ni na video igri: Nerealno šta je uradio Vlahović na treningu Fiorentine

Nestvaran gol

Ovo nema ni na video igri: Nerealno šta je uradio Vlahović na treningu Fiorentine

Admin Čaušević

Dušan Vlahović je među otkrovljenima ove sezone u Seriji A i samo je pitanje u kojem od velikana će završiti.

Iako tek ima 20 godina Vlahović je zabio 21 gol u prvenstvu Italije i pokazao da se radi o zaista vrhunskom fudbaleru čije vrijeme tek dolazi.

Mladi srbijanski napadač je na današnjem treningu postigao fenomenalan gol kakav se ne viđa i na video igri, odnosno simulacijama fudbalske igre.

Vlahović je nekoliko puta žonglirao loptu, napravio okret, i zatim majstorskim udarcem vanjskim dijelom kopačake iza gol-aut linije zatresao mrežu.

Inače, Fiorentina radi na produženju saradnje i novom ugovoru do ljeta 2025. godine i da mu poveća platu sa 700.000 eura na gotovo tri miliona po sezoni.

Fiorentina želi uključiti klauzulu prema kojoj igrač može da ode samo u vrijednosti od oko 80 miliona eura, jer je napadač privukao interese velikih evropskih klubova.

Milan je vodeći na listi klubova koji ga žele, a tu su i neki inostrani timovi iz Engleske i Njemačke.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Vlahović je jedan od samo četiri stranca u povijesti Viola koji je zabio barem 20 golova u jednoj sezoni. Prije njega to su uspjeli Pedro Petrone, Kurt Hamrin i Gabriel Omar Batistuta i ovo je svakako zaista fenomenalan učinak za talentovanog napadača.

Treba svakako istaći da niko u dresu Fiorentine nije uspio zabiti barem 20 pogodaka još od sezone 2005/2006. Tada je čuveni Luka Toni zabio 31 gol i osvojio je Zlatnu kopačku za najboljeg strijelca Evrope.

Top Komentari

Sejo1979
Talenat nema sta
2 0
Vela82
To moze svako da nauci, nista tu nestvarno nije
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi