Vlahović vidio čiji dres je kupio navijač Juventusa, pa mu dobacio: "Za to si dao pare?"

Srbijanski napadač u centru pažnje

Vlahović vidio čiji dres je kupio navijač Juventusa, pa mu dobacio: "Za to si dao pare?"

Endin Čaušević

Pojedini fudbaleri Juventusa jučer su u fan shopu ovog kluba održali druženje s navijačima na kojem su im potpisivali dresove i fotografisali se, a u centru pažnje našao se srbijanski napadač zbog komentara koji je dao jednom navijaču kada je vidio čiji dres je on kupio.

Juventus je odučio da u fan shopu koji se nalazi u sklopu stadiona u Torinu organizuje druženje s navijačima kako bi promovisali svoj novi dres, a naravno i iskoristili priliku da prodaju što više stvari iz fan shopa.

Klub se pobrinuo da se na ovom događaju nađe i nekoliko prvotimaca Juventusa kako bi dodatno privukli pažnju i u tome su uspjeli.

Među fudbalerima koji su se pojavili na ovom događaju bio je i Dušan Vlahović koji se na kraju našao u centru pažnje zbog videa koji je postao hit na društvenim mrežama.

Naime, jedan od navijača Juventusa je kupio jučer novi dres u fan shopu i iskoristio je priliku da mu se prisutni igrači Stare dame potpišu na isti, ali nije očekivao da će dobiti takav komentar Vlahovića.

Oglasi

Vlahović se našalio s navijačem Juventusa kada je vidio da je kupio dres defanzivca Federica Gattija što očito i nije toliko čest slučaj.

"Potrošio si novac da kupiš Gattijev dres?", kroz smijeh je rekao Vlahović dok su se njegovi saigrači također počeli smijati.

Vlahović je nakon toga poručio da se samo šali i potom je i on potpisao dres koji je donio ovaj navijači, a zatim su se i fotografisali zajedno.

Također, italijanski mediji pišu da se Vlahovićev dres ne prodaje toliko uspješno jer navijači ne žele da daju novac dok ne vide da li će ovaj 23-godišnjak ostati u Juventusu ovog ljeta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Poznato je da se već mjesecima špekuliše da Vlahović napušta Staru damu, ali kako vrijeme odmiče sve je izglednije da se to neće desiti.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi