Dušana Vlahovića uhvatili u gradu njegovih snova, ali svi se pitaju ko je tajanstvena plavuša s njim

Iskoristio priliku za kratak odmor

Dušana Vlahovića uhvatili u gradu njegovih snova, ali svi se pitaju ko je tajanstvena plavuša s njim

Endin Čaušević

Dok reprezentaciju Srbije večeras čeka najvažniji meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Crne Gore za to vrijeme Dušan Vlahović uživa u gradu svojih snova, a video koji se pojavio na društvenim mrežama postao je glavna tema fudbalske javnosti.

Srbija na Marakani igra protiv Crne Gore i nema pravo na kiks ukoliko želi da se plasira na Evropsko prvenstvo kroz kvalifikacije, te je sigurno da nas očekuje itekako uzbudljiva utakmica u komšijskom derbiju.

Poznato je da Dragan Stojković ne može računati na Dušana Vlahovića što je sigurno veliki udarac za Orlove što se vidjelo i na meču protiv Mađarske u kojem je Srbija poražena prije nekoliko dana sa 2:1.

Vlahović je otvorio odlično sezonu u dresu Juventusa, ali već je neko vrijeme van terena jer ima problema s povredom i zbog toga se na kraju nije pojavio na okupljanju reprezentacije Srbije.

To je Vlahović iskoristio kako bi uzeo kratak odmor i napunio baterije za nastavak sezone jer bi trebao uskoro biti spreman za povratak na teren.

Oglasi

Srbijanski napadač se našao u centru pažnje nakon što se pojavio video na društvenim mrežama koji je pokazao da se on nalazi trenutno u Madridu.

To je privuklo veliku pažnju jer je svima poznato da Vlahović sanja o igranju u dresu Reala jednog dana, a upravo se s Kraljevima povezivao ovog ljeta. No, dolazak u Madrid je čisto turističke priorde za Vlahovića.

No, ono o čemu su posebno pisali španski i italijanski mediji jeste djevojka koja je bila u društvu Vlahovića tokom boravka u Madridu.

Na videu se vidjelo kako je tajanstvena plavuša ušla u automobil za Vlahovićem, a njen identitet se još uvijek nije uspio saznati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

@henrygr126

#dusanvlahovic #vlahovic #juventus #madrid #viral #parati #foryou #fyp #tiktoknews #tiktoker #tiktokviral #serbia

♬ Casanova - Soolking & Gazo

Vlahović se ljetos povezivao s transferom u Real Madrid i navodno kontakti su bili uspostavljeni, ali na kraju od toga nije bilo ništa. Za Srbina je veliki san da jednog dana zaigra za Kraljeve, a koliko voli Madrid pokazao je i neočekivanim dolaskom u glavni grad Španije.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi