Reprezentativac Crne Gore digao Srbiju na noge svojom izjavom, večeras ga čeka pakao na Marakani

Nije im se svidjelo ono što je rekao

Reprezentativac Crne Gore digao Srbiju na noge svojom izjavom, večeras ga čeka pakao na Marakani

Endin Čaušević

U Beogradu se večeras igra veliki komšijski derbi između Srbije i Crne Gore, a nikada prije duel ovih selekcija nije bio od takvog značaja. U centru pažnje pred ovaj susret našao se reprezentativac Crne Gore, Stefan Mugoša, čija izjava se uopšte nije svidjela javnosti u Srbiji.

Poraz Srbije na gostovanju u Mađarskoj prije nekoliko dana vratio je Crnu Goru u igru za direktan plasman na Evropsko prvenstvo, a upravo ove dvije komšijske zemlje večeras igraju na Marakani.

Crna Gora odavno nije igrala bolje kvalifikacije i trenutno će trećeplasirana u grupi sa samo dva boda manje od Srbije, ali i meč manje u odnosu na večerašnjeg protivnika. Jasno je da je Srbija veliki favorit, no Crnogorci u Beograd nisu došli s bijelom zastavom.

Iako Srbija ima ulogu favorita sigurno je da će Crnogorci večeras dati zadnji atom snage da ostvare dobar rezultat jer nikada ranije nisu bili toliko blizu da naprave čudo u grupnoj fazi i plasiraju se na Evropsko prvenstvo.

Da su itekako motivisani i spremni da Srbima pruže maksimalan otpor pokazala je izjava Miodraga Radulovića koji je poručio da će večeras od svojih igrača tražiti samo jednu stvar, a to je da daju svoj maksimum na terenu.

Oglasi

"Sutra nas čeka jedan protivnik, po mom mišljenju najkvalitetniji u grupi. Međutim, vidjeli ste ono što smo govorili da je grupa izuzetno izjednačenja, vidjeli ste to po rezultatima. Ja sam siguran da su moji momci spremni da daju maksimum i to je naša jedina obaveza da damo maksimum. Da igramo za navijače koji dođu tu i za navijače pored TV ekrana, te da dostojno reprezentujemo crnogorski fudbal", rekao je Radulović i dodao.

"Ekipa raste pojedinačno i kolektivno, to pokazuju činjenice. Znate da smo martu i junu postili samo dva gola na četiri utakmice, a sada smo na tri postigli sedam golova i to je ono što me hrabri. Iskoristit ćemo dobru situaciju naših napadača i kažem cilj nam je i jedina obaveza da damo maksimum naš, a za koliko će to biti dovoljno vidjet ćemo nakon utakmice".

No, pored Radulovića dosta pažnje izazvao je i crnogorski reprezentativac Stefan Mugoša čija izjava se nije baš svidjela javnosti u Srbiji.

"Hrabrost se ne dovodi u pitanje. Idemo tamo i rekao sam uz pomoć naših navijača... Igrali smo i s većim reprezentacijama pa se nikoga nismo bojali, a ne da se bojimo što idemo tamo da igramo", kazao je Mugoša pred večerašnji meč u Beogradu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Podsjećamo, utakmica između Srbije i Crne Gore igra se večeras s početkom u 20:45 sati, te se očekuje veliki broj navijača na tribinama Marakane, a veliku podršku imat će i gostujuća selekcija.

Top Komentari

Uranija
Zašto izmišljate i lažete, hoćemo stari sportsport od prije nekoliko godina, NEĆEMO OVU SADAŠNJU SRAMOTU POPUT KURIRA, PINKA I INFORMERA!!!
5 0
Navijam za Crnu goru, uz boziju pomoc i izuzetnu srecu bit ce pobijeda Crne gore. Srbija vs Crna goora 0:1, Serbia vs Montenegro 0:1.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi