Vlahović zaustavio Zidanea i zamolio ga za fotografiju, a na licu Srbina svi su vidjeli istu stvar

Kada snovi postanu java

Vlahović zaustavio Zidanea i zamolio ga za fotografiju, a na licu Srbina svi su vidjeli istu stvar

E. Čaušević

Porodica Agnelli sinoć je u Torinu organizovala revijalnu utakmicu na kojoj su se pojavile mnoge fudbalske zvijezde koje su nekada u svojim karijerama igrale u dresu Juvetnusa. Na ovom spektaklu bio je i Dušan Vlahović koji je imao priliku da gleda neke od heroja iz djetinjstva i fotografisao se s njima, a na licu srbijanskog napadača svi su primijetili istu stvar.

Sinoćnji spektakl na Allianz stadionu u Torinu organizovan je povodom 100. godišnjice upravljanja Juventusom porodice Agnelli, a u italijanskom velikanu potrudili su se da naprave noć za pamćenje.

Mnoge nekadašnje zvijezde Juventusa uveličale su ovaj događaj, a tu se prvenstveno izdvajaju Zinedine Zidane, Alessandro Del Piero, Edgar Davids, Mario Mandžukić i mnogi drugi.

Naravno, najviše pažnje privukao je Zidane kojeg preko 20 godina nismo vidjeli u dresu Stare dame nakon što je na ljeto 2001. godine za tada rekordnih 78 miliona eura iz Juventusa otišao u Real Madrid.

Oglasi

Dolazak Zidanea obradovao je navijače Juventusa, ali i trenutne igrače ovog kluba koji su također bili na tribinama kako bi pratili ovaj spektakl.

Tu se posebno izdvaja Dušan Vlahović koji je pratio sinoćnju utakmicu, a nakon toga krenuo je u akciju jer nije mogao propustiti činjenicu da su tu pojedini heroji iz djetinjstva i da taj trenutak mora biti zabilježen.

Srbijanski napadač prvo je prišao Del Pieru s kojim se pozdravio i kratko popričao, a zatim i fotografisao.

No, glavni cilj bio je da dobije fotografiju sa Zidaneom u čemu je i uspio. Vlahović je došao do Francuza koji mu je izašao u susret i fotografisao se s njim, no mnogi koji su vidjeli video i fotografiju su primijetili istu stvar.

Iako je i Vlahović sam velika zvijezda i igrač Juventusa on se zacrvenio pred velikim Zidaneom što najbolje pokazuje o kakvoj fudbalskoj legendi je riječ.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vlahović je objavio te fotografije na Instagramu na kojima izgledao kao malo dijete kojem je velika želja ostvarena, a fotografije sa Zidaneom i Del Pierom to sigurno jesu bez obzira što je i Srbin trenutno dobro poznato ime u svijetu fudbala.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hanibal
..."a na licu Srbinna"... Moze li i jedan tekst o nogometasima srpske ili hrvatske nacionalbosti bez atributa: Srbin, Hrvat. Zast ne moze Bosnjak?? Bosnjak Demirovic, Bosnjak Dzeko itd.? Ovaj portal vec dugo vremena na ovom portalu vodi antiBiH i antbosnjacku politiku.
1 0
Kakaks
Koga briga
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi