Dva su puta za Samija Khediru

Na izlaznim vratima Juventusa

Dva su puta za Samija Khediru

A. Čaušević

Budućnost Samija Khedire u Juventusu je pod velikim znakom pitanja, pišu italijanski mediji. 

Mediji na Apeninima su sigurni da je Khedirinoj avanturi u Torinu došao kraj nakon što je 2015. godine stigao iz Real Madrida kao slobodan igrač.

Calciomercato tvrdi da Stara dama ima dvije strategije za rastanak s iskusnim veznjakom koji dobar dio sezone propustio zbog povrede koljena. Do povrede je upisao 17 nastupa uz svega jednu asistenciju.

Plan Juventusa je da igrača stavi na tržište te se nada unosnoj ponudi iz Engleske ili SAD-a te raskine ugovor koji ističe za dvije godine te tako rastereti budžer je Khedira ima platu od 6 miliona eura godišnje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Khedira se nalazi u grupi Juventusovih stranaca koji su se vratili u Torino nakon višesedmičnog boravka u inostranstvu. Ukoliko se sezona ne nastavi moglo bi se desiti da 33-godišnjak više ne obuče dres Bianconera.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi