"Nisam ni sanjao da će mi fudbal toliko nedostajati, ali sreća pronašao sam još jednu strast"

Dybala jedva čeka da vidi saigrače

"Nisam ni sanjao da će mi fudbal toliko nedostajati, ali sreća pronašao sam još jednu strast"

E. Čaušević

Argentinski fudbaler Paulo Dybala konačno je negativan nakon testiranja na koronavirus, te bi uskoro mogao napustiti kućnu izolaciju.

Dybala se u izolaciji nalazi već skoro dva mjeseca nakon što je potvrđeno da je zaražen koronavirusom. On se nakon toga čak tri puta testirao, ali na iznenađenje svih svaki put je bio pozitivan.

Međutim, jučer je objavljeno da je Dybala konačno negativan, ali da borba nije završena. U narednim danima će obaviti još jedan test i ako rezultat bude negativan to definitivno znači da je pobijedio koronavirus, te da može početi trenirati s ostatkom ekipe.

Dybala se sinoć oglasio na Instagramu i poručio je da nikada nije vjerovao da će mu igranje fudbala toliko nedostajati, ali da sada jedva čeka da počne trenirati sa saigračima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Istina je da nikada nisam mislio da će mi ovoliko nedostajati igranje fudbala i treniranje. Osjećam kao da mi treba trening, da vidim svoje saigrače i prijatelje i da barem dodirnem loptu jer nije isto kada sami trenirate kod kuće", rekao je Dybala i dodao.

"Moram obuti svoje kopačke, potrčati i zabiti gol. Prošlo je predugo bez treninga i fudbala. Ne znamo kako će biti kada se vratimo, ali nadam se da će se to što prije desiti. Treniram kod kuće kako bi barem malo zadržao formu, a pored toga sam našao i drugu strast - jogu. Shvatio sam da mi joga baš pomaže".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi