Dvadesetogodišnjak u Bangladešu popio otrov nakon poraza Brazila od Argentine

Nije mogao da podnese

Dvadesetogodišnjak u Bangladešu popio otrov nakon poraza Brazila od Argentine

E. Škorić

Argentina je sinoć osvojila naslov Copa Americe pobijedivši Brazil u finalu s 1:0.

Da brazilska bol i tuga budu još veći, finale je igrano na Maracani u Rio de Janeiru. Brazilci su u svom 'dvorištu' poraženi od najljućeg rivala u velikom finalu prvenstva Južne Amerike.

U nedjelju ujutro je, od tuge zbog poraza od Argentine, jedan nogometni fanatik, koji je bodrio Brail, popio otrov. Inicdent je zabilježen u Cox's Bazaru, malenom gradiću na jugoistoku Bangladeša.

Policija je saopštila da se radi o Mohammadu Kamalu, 20-godišnjaku koji je trenutno u bolnici.

Mještani su rekli da je Kamal gledao ujutro finale Copa Americe i da je teško proživljavao ono što se dešavalo na Maracani.

Kad je Argentina osvojila naslov nakon što je u finalu svladala Brazil, Kamal se uznemirio i uzeo otrov u pokušaju da se ubije, ali je srećom spašen.

Doktor Efazul Haque, medicinski službenik zdravstvenog kompleksa Ramu Upazila, rekao je da je Kamal prvo odveden u zdravstveni kompleks u nesvjesnom stanju, a zatim je nakon čišćenja želuca upućen u bolnicu Sadar na intenzivnije liječenje.

Top Komentari

velezovac
To je pravi navijač... a ne ovi nasi navijaci u premijer ligi svi navijaju daĆu život daĆu sve.. A jos ni jedan se nije rokno zbog kluba,a svi lose igraju..
8 1
edin_93
Jedna budala manje...
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi