Dybala lakše povrijeđen, propušta meč sa Genovom
Argentinac će za vikend odmori kako bi potpuno spreman dočekao mnogo zahtjevniji meč sa Manchester Unitedom u Ligi prvaka

Ranije napustio duel sa Brazilom

Dybala lakše povrijeđen, propušta meč sa Genovom

Argentinski fudbaler Paulo Dybala zaradio je lakšu povredu koljena igrajući prijateljski Superclasico protiv Brazila.

Utakmicu u kojoj su Brazilci slavili sa 1:0 golom Mirande u sudijskoj nadoknadi, Dybala je napustio u 57. minuti kada je dobio jedan nezgodan udarac u koljeno.

Prema prvim informacijama, Dybalina povreda nije teže prirode ali će svakako propustiti predstojeći meč Juventusa protiv Genoe u Seriji A.

Planirano je da Argentinac za vikend odmori kako bi potpuno spreman dočekao mnogo zahtjevniji meč sa Manchester Unitedom u Ligi prvaka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Paulo Dybala je ove sezone u Seriji A odigrao sedam utakmica i postigao je samo jedan gol, dok je u Ligi prvaka na utakmici protiv Young Boysa postigao hat-trick.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije