Dybala objavio dirljiv status, a nekoliko sati kasnije ga dočekala loša vijest

Čeka ga pauza

Dybala objavio dirljiv status, a nekoliko sati kasnije ga dočekala loša vijest

Admin Čaušević

Među fudbalerima koji su najviše razočarali ove takmičarske godine svakako se nalazi Paulo Dybala. "Desetka" Juventusa igra sezonu za zaborav i sigurno nije na nivou od kojeg se to od njega očekuje.

Sjajni Argentinac je razočarao i u utorak kada su Bianconeri ispali od Ajaxa. Obavio je Dybala dosta posla u defanzivi, odlično je pokrivao Frenkiea De Jonga, međutim u fazi napada je bio poprilično bezopasan.

Dva dana nakon utakmice Dybala je objavio dirljiv status s obzirom da je protiv Kopljanika na lijevoj ruci nosio kapitensku traku.

"Kapiteni pate više od poraza. Prebole ih polako, u tušini. Bol će proči, ali ljepota sporta je da uvijek postoji novi trofej, novo izdanje Lige šampiona, nova sezona. Idemo", poručio je Dybala.ž

Nekoliko sati nakon ove objave argentinskog reprezentativca je dočekala loša vijest jer će morati pauzirati nekoliko sedmica.

Dybala je zamijenjen na poluvremenu duela s Ajaxom zbog povrede, nakon današnjih pregleda ustanovljeno je da će zbog povrede mišića van terena biti dvije do tri sedmice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

To znači da će sigurno propustiti mečeve protiv Fiorentine i Intera, a Massimilliano Allegri se nada da će ga imati na raspolaganju u gradskom derbiju protiv Torina.

Inače, Dybala je ove sezone postigao svega 10 golova u svim takmičenjima, daleko manje od očekivanog.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti