Fudbaler Juventusa mora na operaciju, više ne može da trpi bolove

Završio sezonu

Fudbaler Juventusa mora na operaciju, više ne može da trpi bolove

Admin Čaušević

Proći će još jedna sezona u kojoj Juventus nije osvojio Ligu prvaka, ali će se kao i u prethodnih sedam ponovo morati zadovoljiti "samo" sa Scudettom. 

Massimilliano Allegri je na početku sezone ima sve karte da "ušat" trofej donese u Torino, ali što svojim greškama što brojnim povredama ključnih igrača nije uspio u toj namjeri.

Zbog silnih fizičkih problema sezonu na nivou nije imao i Sami Khedira koji je kao što je i sam priznao iza sebe imao četiri mjeseca "pakla" te je odlučio da se operiše.

"Nakon četiri mjeseca konstantnog bola, neki su dana bili gori od rugih, odlučio sam da se operišem te da se upotpunosti izliječim. Operacija je planirana za dvije sedmice", napisao je Khedira na društvenoj mreži Twitter.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Khedira koji je u Torino stigao kao slobodan igrač na ljeto 2015. godine je ove sezone upisao svega 17 nastupa, a kako je istakao cilj mu je da narednu takmičarsku godinu dočeka zdrav te da se zajedno sa saigračima bori za osvajanje trofeja. Ugovor mu traje do 2021. godine.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi