Dybala: Pogba nam nedostaje, ali nedostajemo i mi njemu

Bivši saigrači u Staroj dami

Dybala: Pogba nam nedostaje, ali nedostajemo i mi njemu

Fudbaler Juventusa Paulo Dybala je u razgovoru za Corriere dello Sport govorio o svom donedavnom saigraču Paulu Pogbi, koji je ljetos u rekordnom transferu prešao u Manchester United.

Mladi Argentinac je otkrio da mu je Pogba više puta priznao da mu nedostaje život u Torinu, iako je Francuz nedavno izjavio da mu je "Manchester kuća, a da je u Juventusu bio kao na godišnjem odmoru".

"Još uvijek sam u konraktu sa Pogbom, s kojim sam ostao u sjajnim odnosima. Nedostaje nam, što zbog toga što je fantastičan fudbaler, što zbog njegovog smisla za humor i atmosfere koju je pravio u svlačionici", rekao je Dybala, koji je potom dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Istovremeno, nedostajemo i mi njemu. Rekao mi je to, a ja i sam znam da mu fali Juventus. Samo pogledajte našu poziciju na tabeli i Manchesterovu u Engleskoj i sve je jasno".

Paul Pogba i Paulo Dybala su prošle sezone nosili Juventus do titule u Italiji, a Stara dama je i ove na dobrom putu da učini isto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi