Džeko dao završni komentar na temu poništenog gola na Grbavici
Dijamant može da žali što mu je neopravdano poništen jedan od najljepših golova koji je postigao za BiH...

Interesantna objava na Instagramu

Džeko dao završni komentar na temu poništenog gola na Grbavici

Čini se da Edin Džeko još nije oprostio pomoćnom sucu utakmice protiv Sjeverne Irske na Grbavici, u kojoj je sa dva postignuta gola donio našem timu pobjedu 2:0.

Međutim, mnogi još uvijek žale za detaljem iz prvog poluvremena kada je poništen vjerovatno jedan od najljepših golova otkad naša reprezentacija igra fudbal.

Pjanić i Džeko su izveli akciju kakva se zaista rijetko viđa, a napadač Rome je uhvatio volej i pogodio mrežu gostujućeg golmana koji može samo zahvaliti pomoćniku što je podigao zastavicu, pa je gol poništen.

Džeko je nakon utakmice izjavio kako misli da nije bio u ofsajdu, ali da još uvijek nije stigao pogledati taj detalj na TV-u. U međuvremenu je pogledao "spornu" situaciju i potom se oglasio interesantnom objavom na Instagramu.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Gdje je VAR?", zapitao se Džeko uz GIF čovjeka koji udara glavom od tastaturu, te nekoliko nasmijanih emotikona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti