Džeko nema milosti protiv klubova koji tek uđu u Seriju A

Zastrašujući podatak

Džeko nema milosti protiv klubova koji tek uđu u Seriju A

E. Čaušević

Roma je večeras na svom terenu pobijedili Benevento sa 5:2 u meču četvrtog kola Serije A.

Večeras smo na Olimpicu gledali zaista odličnu utakmicu u kojoj je Roma uspjela da dođe do tri boda. Benevento je pružio odličan otpor rimskom klubu iako na kraju to rezultat baš i nije pokazao.

Odličan meč odigrao je i bh. napadač Edin Džeko koji je uspio postići dva gola. Za Džeku su bili ovo prvi golovi u novoj sezoni i pokazao je da je i dalje u fantastičnoj formi.

No, nakon utakmice pojavio se i jedan zanimljiv podatak. Naime, klubovi koji tek uđu u Seriju A u prvoj sezoni se ne provedu najbolje na Olimpicu protiv Rome, a posebno ne protiv Džeke.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naime, Dijamant je protiv klubova koji tek uđu u Seriju A na Olimpicu u posljednjih 11 mečeva zabio čak 13 golova. Sada nije ni čudno što se ekipe koje izbore promociju u Seriju A ne raduju baš okršaju protiv Džeke na Olimpicu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
U tome i jeste štos, haj nek' zabije Juvetu ili Interu lahko je rešetati jadne novajlije
4 0
dadopd
Pustite Edina na miru.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi