6

Komentari (6)

Tz_Niko75
Gomez je nosio dres Juventusa i pjevao njihovu himnu. Dzeko se bori za Klub. Al izgleda da u Italiji trener ima zadnju. Kad se sjetim Totija... U svakom slucaju, trebo je povuc igrace na svoju stranu pa onda dizat pobunu. A direktor kluba Portugalac. Bosanska Nemudrost.
Tz_Niko75
Jos ima ugovor godinu dana. Sta ga briga
user1583752673
Lik pravi sestu izmjenu i oni na strani Fonsece ma daj!
K79
Svi mi volimo Dzeku al zna se da je trenerova zadnja i on je ovdje pogriješio,, ni jedan ozbiljan trener ne može dopustiti da se neki igrač dere na njega pred svima ostalima ko god da bio , isto se desilo i Gomezu iz Atalante !
NKZ1922
A neki dan ste objavili da su igraci na strani Dzeke, a uprava na strani trenera. Sami sebe kontrirate po ko zna koji put
Miky007
Pa to se mijenja sa vremenskim prilikama!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.