Italijani otkrili šta je Džeko rekao sudiji kod penala za Milan, a Krunić ga je samo pogledao

Dvije velike greške sudije

Italijani otkrili šta je Džeko rekao sudiji kod penala za Milan, a Krunić ga je samo pogledao

Endin Čaušević

Fantastičnu utakmicu sinoć smo gledali na San Siru gdje su Milan i Roma na kraju odigrali 3:3.

U derbiju starih rivala vidjeli smo čak šest golova i čini se da je na kraju najrealnije bilo da oba kluba osvoje po bod. Međutim, meč su obilježile i velike greške glavnog sudije Piera Giacomellija.

On je prvo svirao nepostojeći penal za Romu koja je zahvaljujući tome poravnala na 2:2, ali se ubrzo nakon toga "odužio" za grešku jer je istu stvar uradio i na drugoj strani.

Giacomelli je svirao i nepostojeći penal za Milan što je izazvalo bijes igrača Rome. Kapiten ovog tima Edin Džeko je žestoko negodovao zbog takve odluke, a italijanski mediji otkrili su i šta je Dijamant rekao glavnom sudiji.

"Šta je ovdje penal, šta? Šta više trebamo da uradimo da se odluke provjere", rekao je Džeko kako piše forzaroma.info.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kod te situacije nastala je i sjajna fotografija kako Džeko u nevjerici gleda ka nebu dok sve to "sa strane" posmatra drugi bh. reprezentativac Rade Krunić.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Krosteutegurovic
A nije pitao sudiju za penal dosuđen Romi, onda paše,
7 0
Mele
Zasluzio je Milan pobjedu, vise zelje i borbenosti, vise od igre i sansi. Ali kad das 3 gola u gostima, zasluzujes bod svakako.Sudija jeste uprskao, ali fudbal je to, svi grijese.
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi