Džeko: Hej Grbavice...
Novim golovima Džeko je postao besmrtan i ko zna koliko će ih još zabiti. Trenutno je među najboljih 10 najboljih strijelaca evropskih reprezentacija

Poruka na Instagramu

Džeko: Hej Grbavice...

Edmir Škorić, foto: T. Hebib

Edin Džeko je i večeras obradovao naciju, pa je s dva gola srušio Sjevernu Irsku.

Na svojoj Grbavici je Džeko oduševio, a hat-trick mu je neopravdano spriječen pošto je dosuđen ofsajd iako je postigao regularan pogodak na ubačaj Miralema Pjanića.

"Iskreno, nisam vidio tu situaciju na televiziji, ali mislim da nisam bio u ofsajdu. Sudija je rekao da je neki drugi igrač bio u ofsajdu pa je zato signalizirao. Nema veze, kasnije sam dao taj drugi gol, ali šteta zbog ovog koji je poništen. Pjanićeva lopta je imala oči", kazao je Džeko nakon utakmice.

S novim golovima se dodatno upisao u historiju, učvrstio svoje mjesto među besmrtnima kada je bh. reprezentacija u pitanju, a nakon svega je danas ostavio na Instagrami poruku.

"Hej Grbavice... Još jedna velika pobjeda. Idemo dalje, još jače" napisao je Dijamant.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Hej Grbavice....😎 Jos jedna velika pobjeda za 🇧🇦 Idemo dalje, jos jace 💪💪 #volimtebih💙💛

Objavu dijeli Edin Dzeko (@ed_dzeko)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi