Jednom se pokajao, a sad ga ni ogromne ponude ne zanimaju: Bonucci hladno odbio City
Foto - EPA

Ne želi u Englesku

Jednom se pokajao, a sad ga ni ogromne ponude ne zanimaju: Bonucci hladno odbio City

M. Šljivak

Manchester City ponovo je pokušao angažovati italijanskog defanzivca Leonarda Bonuccija.

Prema informacijama Gianluce Di Marzija, Građani su prethodnih dana stupili u kontakt sa 33-godišnjim štoperom i pokušali su ga dovesti u svoje redove.

Međutim, razgovor sa iskusnim defanzivcem nije dugo trajao. Bonucci je odmah odbio City, nije ni saslušao uslove koje su mu ponudili i ne želi otići iz Juventusa.

Očigledno se Bonucci 'opekao' kada je 2017. godine odlučio da ode u Milan. Zažalio je za tom odlukom i već godinu dana kasnije je ponovo bio član Stare dame.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nema dileme da to želi ostati do samog kraja, pa nikakva ponuda Cityja nije dolazila u pitanje.

Bonucci je član Juventusa od 2010. godine i odigrao je više od 400 utakmica za Bianconere.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi