Džeko i Kolarov zaigrali basketa: Ko je pogodio s parkinga?

Zajedno proveli praznik

Džeko i Kolarov zaigrali basketa: Ko je pogodio s parkinga?

A. Čaušević

Edin Džeko i Aleksandar Kolarov su veliki prijatelji već nekoliko godina. 

Prijateljstvo dvojice sjajnih fudbalera počelo je prije nekoliko godina u Manchester Cityju, a zatim nastavljeno u Romi.

Džeko i Kolarov su zajedno proveli prvomajske praznike, a s ostalim prijateljima su zaigrali i basketa.

Da Kolarovu dobro ide i igranje košarke pokazuje i njegov odličan pogodak s nekoliko metara.

Džeko dobio poziv da se oproba u drugom sportu

Popularnog Dijamanta je na trening odbojkaša kluba Roma Volley pozvao predsjednik Antonello Barani.

"Uzimajući u obzir tehničke sposobnosti Edina Džeke koji je jučer pokazao da ima dobar 'čekić' predsjednik kluba Rome Volley, Antonello, Barani, zvanično poziva napadača Rome da posjeti prvu ekipu Rima i učestvuje na treningu s odbojkaškim gigantima", stoji u pozivnici.

Džeko stanuje blizu dvorane Pala Honey gdje Romini odbojkaši igraju svoje utakmice što u tom klubu vide kao razlog više za dolazak na trening.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, iskusni napadač je danas trenirao odvojeno od ekipe. Na jednom od prethodnih treninga je dobio udarac u zglob pa je i danas radio individualno.

Roma za vikend u veoma važnom meču u borbi za Ligu prvaka gostuje Genoi te će Džeko biti spreman za duel na Marassiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi