Edin Džeko dobio nagradu za najbolju asistenciju u 2018. godini

Na meču protiv Shakhtara

Edin Džeko dobio nagradu za najbolju asistenciju u 2018. godini

Endin Čaušević

Za Romu je 2018. godina bila jedna od najboljih u posljednje vrijeme, a najveće iznenađenje je što je rimski tim uspio doći do polufinala Lige prvaka.

Vučica je bila sigurno najveće iznenađenje prošle sezone u Ligi prvaka pogotovo jer su u četvrtfinalu ovog takmičenja uspjeli izbaciti Barcelonu. Roma ove sezone ne igra ni približno kao prošle, no navijačim rimskog kluba se nadaju da će njihov tim biti dosta bolji u drugom dijelu sezone.

Roma je odlučila nagraditi pojedine fudbalere izborom za najbolje poteze u 2018. godine. Rimski klub je jučer na zvaničnoj stranici objavio da su izabrali igrača koji je imao najbolju asistenciju prošle godine, a ta nagrada otišla je u ruke Edina Džeke.

U veoma teškoj konkurenciji navijači su na kraju odlučili da ova nagrada ide Džeki za sjajnu asistenciju na meču protiv Shakhtara u kojem je Roma vjerovatno prelomila sezonu u Ligi prvaka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

igepa
Jedan je babukkaaaaa...
12 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti