Džeko je nakon meča otkrio šta ga je zamolio Eusebio Di Francesco

Samo jedna stvar

Džeko je nakon meča otkrio šta ga je zamolio Eusebio Di Francesco

Edmir Škorić

Edin Džeko danas je postigao drugi pogodak u ovoj sezoni Serije A, a njegova nova "žrtva" bio je Empoli.

Roma je na gostovanju kod Empolija slavila s 2:0, Dijamant je u 85. minuti ovjerio pobjedu gostiju iz Rima.

"Važno je da smo danas dobili. Sada slijedi pauza, s tri boda smo svi mirniji", rekao je Džeko kratko za Roma TV nakon meča, pa je dodao:

"Mi napadači živimo za golove, zato je ovo bio važan gol za mene. Iako je danas najvažnije bilo da pobijedimo, jako sam sretan zbog gola".

Pokazali ste se danas kao tim...

"Da, jako mi se dopalo kako smo se postavili. Mi smo zajedno i kada je teško, a znali smo da iskoristimo pogreške našeg protivnika u ovom meču".

Empoliju čestitke

"Oni nisu dobri samo danas, poznajem im trenera i igraju dobar nogomet. Nadam se da će osvojiti dosta bodova ove sezone".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Šta vas je Eusebio Di Francesco zamolio?

"Da pomognem timu kada smo u nevolji, da dođem čak nazad po loptu. Dobro je ispalo, imalo smo i sreće kod penala, ali sada je najvažnije da smo pobijedili", zaključio je Džeko.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Naser
KRALJ RIMA
56 1
AMKO
Joel to Francesko Dijamant Aferim
16 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi