Džeko: Ko zna, možda Manolas nije došao jer ga je bilo strah

Nasmijao sve prisutne

Džeko: Ko zna, možda Manolas nije došao jer ga je bilo strah

E. Škorić

Edin Džeko nasmijao je prisutne novinare rekavši da se "Manolas možda boji da dođe".

Grčki novinari su Džeku upitali da li će mu sada biti lakše igrati jer nema Manolasa, vjerovatno ni Sokratisa u ekipi Grčke za sutrašnji duel, ali Dijamant je oprezan.

"Nema lagane utakmice, vidjeli smo to protiv Armenije. Ko god da ne bude igrao za Grčku, neće biti nimalo lagan zadatak za nas. Na kraju krajeva, najbitnije da smo mi svi zdravi i spremni, da sutra pokažemo ono najbolje i da damo najbolje od sebe", kazao je Džeko.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Da li se ranije čuo s Manolasom?

"Što se Manolasa tiče, govorio je nešto da bi mogao igrati, a nije došao. Ko zna, možda ga je bilo strah da dođe", uz smijeh je rekao Dijamant.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi