Džeko ili Mayoral? Nikada ne bih odustao od igrača kakav je Džeko

Diego Fuser poručio

Džeko ili Mayoral? Nikada ne bih odustao od igrača kakav je Džeko

A. Beganović

U okviru 25. kola Serije A večeras će između ostalog snage odmjeriti Fiorentina i Roma.

Biće to važan susret za obje ekipe. Fiorentini bi pobjeda osigurala mirniji nastavak sezone, dok Romi nakon poraza u derbiju od Milana treba pobjeda kako joj konkurenti u borbi za Ligu prvaka ne bi previše pobjegli.

Upravo o ovom meču za italijanske medije je govorio nekadašnji reprezentativac Italije, te nekadašnji igrač Fiorentine i Rome, Diego Fuser.

"Važna utakmica za obje ekipe, ali mislim da je za Fiorentinu važnija. Ako bi izgubila, zakomplicirala bi svoju situaciju na tabeli. Roma je favorit, gledao sam meč protiv Milana i nisu zaslužili izgubiti", rekao je Fuser i dodao:

"Roma ima igračku kvalitetu, nekoliko pojedinaca koji donose prevagu. Da su pobijedili u duelu sa Milanom mnogo lakše bi stigli do Lige prvaka".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Upitan je Fuser i o tome da li Fonseca treba forsirati Džeku u samom špicu napada ili pak Mayorala.

"Nikada ne bih odustao od igrača kakav je Džeko. Za mene je on u prednosti. Mayoral je mlad i treba još rasti", zaključio je nekadašnji italijanski reprezentativac.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

m1987
Treba njemu jos pure da dosegne Džekin nivo :D
10 0
Tz_Niko75
Tanak je on za Dzeke.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi