Džeko na putu za Milano

Objavljen video

Džeko na putu za Milano

Admin Čaušević

Upitno je da li će Edin Džeko i naredne sezone nositi dres Rome s kojom ima važeći ugovor do ljeta sljedeće godine. 

Roma večeras na Giuseppe Meazzi igra jednu od posljednjih mečeva u sezoni, a ostaje da se vidi da li će to ujedno biti i jedan od posljednjih susreta Džeke u dresu Vučice.

Rimljane čeka teško gostovanje kod novog prvaka Italije, ekipe Intera, a popularni Dijamant će se naći u konkurenciji za taj susret.

Naime, Romina ekspedicija je jutros otputovala avionom za Milano, a na listi putnika našao se i kapiten bh. reprezentacije.

Roma je objavila i kratki video zapis sa aerodroma Fiumicano prije neposrednog putovanja u popularni Grad mode na sjeveru Italije.

Oglasi

Džeko minulog vikenda nije igrao kada je razbijen Crotone s 5:0, pa je za očekivati da Paulo Fonseca protiv Nerazzurra "devetki" Rome da priliku od prve minute.

U Italijanskim medijima su se već pojavili i mogući sastavi za večerašnji duel. Prema prognozama Džeko je u vrhu napada.

Inter (3-5-2): Handanovic; Skriniar, de Vrij, Ranocchia; Darmian, Barella, Gagliardini, Sensi, Perišić; Sanchez, Lukaku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma (4-2-3-1): Fuzato; Karsdorp, Mancini, Kumbulla, Peres; Cristante, Pellegrini; Perez, Mkhitaryan, El Shaarawy; Džeko.

Duel Intera i Rome igra se večeras od 20:45, a u kladionici Mozzart domaći tim je favorit. Opkladu OSTAVITE OVDJE.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi