Džeko nakon meča završio na doping kontroli

Fazio objavio fotografiju

Džeko nakon meča završio na doping kontroli

Federico Fazio i Edin Džeko su završili na doping kontroli nakon sinoćnje utakmice Rome protiv Šahtara. 

Roma je pobijedila sa 1:0 u revanšu osmine finala i na taj način se plasirala u četvrtfinale, a nakon susreta Fazio i Džeko su bili veoma raspoloženi, iako su morali odmah na doping kontrolu.

"S bombarderom na doping kontroli", napisao je Fazio na Instagramu dok je još imao vremena koristiti telefon.

Podsjetimo, upravo je Džeko bio strijelac jedinog gola na večerašnjem susretu što je bio njegov četvrti gol ove sezone u Lig prvaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Harisss
Covjece, Edin im jednim potezom kako kazu donio 60 mil. eura. Dzekson je onda sam sebe sinoc dvostruko isplatio. SVAKA CAST MAJSTORE!!!
6 1
Harisss
Cude se kako je Dzekson sinoc trcao pa im sumnjiv.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi