Džeko o povratku u Premiership: Za mene je kasno, ali nikad se ne zna
Edin je u januaru 2018. godine bio jako blizu prelaska u Chelsea. Ipak, zbog porodice je odlučio ostati u Romi, a umjesto njega londonski klub je doveo Alvara Moratu i promašio je (Foto: EPA)

Iskren odgovor bh. dijamanta

Džeko o povratku u Premiership: Za mene je kasno, ali nikad se ne zna

M. Šljivak

Edin Džeko je odličnim igrama u dresu Rome privukao veliku pažnju na sebe.

Ponovo za njega pokazuju interes ekipe iz engleske Premier lige, a povezuje se sa West Hamom, Crystal Palaceom, Cardiffom i Southamptonom.

Međutim, bh. dijamant nema namjeru da napusti Romu, ali je u izjavama uvijek oprezan, jer u svijetu fudbala se nikad ne zna.

"Vjerovatno je kasno za moj povratak u Premier ligu, ali nikad se ne zna. Vidjećemo", rekao je Džeko, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Volim engleski fudbal, igrao sam u Premier ligi četiri i po godine i uživao sam. Međutim, u Romi sam veoma sretan", istakao je Džeko.

Kapiten reprezentacije BiH je ugovorom za Romu vezan do ljeta 2020. godine.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

OR7
Edine,mislim da ti je bolje biti u Rimu hadžo,izgradio si autoritet,a bilo gdje da odeš valja ti opet iz početka se dokazivati...Ali ti znaš naj bolje....
18 1
Emir
Dzeko bi i u Vrbanjušu samo ukoliko bi to Amrica željela.
3 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi