Džeko objavio fotografiju s treninga Zmajeva, a onda su krenuli komentari na Instagramu

Navijači Rome ponovo u "akciji"

Džeko objavio fotografiju s treninga Zmajeva, a onda su krenuli komentari na Instagramu

E. Čaušević

Fudbalska reprezentacija BiH okupila se jučer u Zenici pred mečeve Lige nacija.

Zmajevi u petak igraju na gostovanju protiv Italije, dok tri dana kasnije u Zenici dočekujemo Poljsku. Bh. igrači okupili su se jučer u Trening centru NSBiH, a među njima je zaista vladala odlična atmosfera.

Nakon jučerašnjeg treninga nekoliko fotografija na Instagramu objavio je i kapiten našeg tima Edin Džeko, ali potom je nastao pravi "haos".

Naime, poznato je da se špekuliše da Džeko napušta Romu ovog ljeta i ide u Juventus. Zbog toga su jučer navijači rimskog kluba jednostavno "zatrpali" Džeku komentarima ispod fotografija.

Oni su pokazali koliko im Džeko znači, te su mnogi od njih molili Dijamanta da ostane na Olimpicu i da ne ide u Juventus. Međutim, Džeko još uvijek ne govori o tim špekulacijama, a nakon reprezentativne pauze sve bi trebalo biti mnogo jasnije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ragnar1234
Jao vjesti, sad ce ic guzla neka iza ovog
4 0
OR7
Ma ja,možda mu je i bolje da ostane u Rimu,kad već ranije nije otišao,pa da bude kralj Rima ili ti cezar,nego u Juventusu godina i poslije bude zaboravljen,kako god odlući SRETNO MU BILO....
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi