Džeko od prve minute na terenu, ali je Spalletti sve iznenadio svojom odlukom
Spalletti je odlučio ostaviti na klupi Maura Icardija

Zanimljiv izbor trenera Intera

Džeko od prve minute na terenu, ali je Spalletti sve iznenadio svojom odlukom

S. Pašalić

Inter na svom stadionu od 20:30 dočekuje Romu u okviru 33. kola italijanske Serie A.

Nerazzurri trenutno drže treće mjesto na tabeli sa 60 bodova i pobjedom se žele još više odvojiti od konkurencije.

S druge strane, Roma je s dvije minimalne pobjede u posljednja dva kola došla na 5. mjesto i ima 54 boda, a nakon današnjeg kiksa Milana protiv Parme, Vučica ima šansu da pobjedom dođe na 4. mjesto.

Objavljene su i početne postave za ovaj meč. Bh. reprezentativac Edin Džeko kreće od prve minute u ekipi Rome, a iznenađenje je napravio trener Intera Luciano Spalletti koji je odlučio ostaviti Maura Icardija na klupi nakon što je posljednje tri utakmice počeo od prve minute.

Potražite više informacija na temu Serie A:

INTER: Handanović; D'Ambrosio, De Vrij, Škriniar, Asamoah; Vecino, Borja Valero; Politano, Nainggolan, Perišić; Martinez.

ROMA: Mirante; Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov; Cristante, Nzonzi; Under, Pellegrini, El Shaarawy, Džeko.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi