Džeko poslao poruku Spallettiju
Foto: EPA

Oglasio se preko Instagrama

Džeko poslao poruku Spallettiju

Endin Čaušević

Italijanski stručnjak Luciano Spalletti jučer je zvanično napustio klupu Rome jer čelnici rimskog kluba nisu odlučili ponuditi mu novi ugovor.

Spalletti je proteklih mjeseci bio na udaru navijača Rome zbog načina na koji se odnosio prema legendi kluba Francescu Tottiju. Kapiten Vučice se u nedjelju oprostio od kluba u kojem je proveo cijelu karijeru, a ni taj meč nije počeo od prve minute već je na teren ušao u drugom poluvremenu.

To je bio jedan od razloga što Spalletti nije dobio novi ugovor, te je jučer zvanično potvrđeno da on nije više trener Rome. Iako su mnogi mislili da Edin Džeko i nije bio u najboljim odnosima, bh. napadač je napravio sjajan potez, te se preko Instagrama zahvalio Spallettiju.

"Hvala gospodine! Postao sam bolji igrač zahvaljujući tebi. Sretno i želim ti sve najbolje u budućnosti", napisao je najbolji strijelac Serije A.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi